Pagina opties

Groter
RSS

Veranderen plantsoenen in Druten-zuid. Samen voor een mooie en frisse buurt. (22-10-2019)

Na de herfstvakantie beginnen Dar en Engelen Groen met de laatste fase van het aanpassen van plantsoenen in Druten-zuid. Voor de zomer zijn ze gestart met de eerste fase. Op meer dan tachtig plekken is toen begonnen met het rooien van groen en bomen en het aanpassen van plantvakken. De werkzaamheden die nu starten duren tot eind november.

Wat is er aan de hand?

Op sommige plekken konden we in het voorjaar niet alle bomen kappen, omdat er nog in werd genesteld door vogels. Besloten is om het kappen van die bomen in het najaar uit te voeren.

Wat gaan we doen?

De in het voorjaar aangepaste plantvakken gaan we nu inplanten met heesters of vaste planten en op veel plekken komen nieuwe bomen. Ook gaan we de bomen kappen die we voor de zomer niet konden kappen. In de nieuw ingerichte plantvakken kunnen de bomen beter groeien. De werkzaamheden kunnen soms enige overlast opleveren.

Meer informatie of heeft u vragen?

Neem dan contact op met Dar via het klantencontactcentrum. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-371 6000 of via info@dar.nl .