Uitnodiging: Ondernemers Alert (09-09-2019)

Op maandag 23 september organiseert Ondernemend Maas & Waal samen met de gemeente Druten, gemeente West Maas en Waal, ZLTO en PVO Oost Nederland een informatieve bijeenkomst voor ondernemers. De bijeenkomst start om 17.00 uur op De Veerdam in Druten. De toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en kunt u doen via www.ondernemendmaasenwaal.nl/aanmelden

Wat is Ondernemers Alert?

Ondernemers Alert is een Publiek-Private Samenwerking waarin ondernemers informatie en voorlichting krijgen over schade die zij kunnen ondervinden van ondermijnende criminaliteit. Ondernemers zijn niet alleen zelf kwetsbaar. Zij weten vaak wel wat in de eigen directe omgeving gebeurt, vangen soms signalen op van mogelijke misstanden: winkels zonder klanten, veel dezelfde bedrijvigheid op een beperkt gebied, een pand, waarvan deuren en ramen vrijwel altijd gesloten zijn, met een onduidelijke uitstraling.

Ondernemers maken echter maar zelden melding en doen nauwelijks aangifte. Goed ondernemerschap en winstgevendheid staan onder druk van ondermijning en de georganiseerde misdaad. Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO-ON) organiseert in samenwerking met partners Ondernemers Alert. Het doel van de bijeenkomst:

• Bewustwording creĆ«ren
  • Meldingsbereidheid vergroten
  • Wederzijds vertrouwen herstellen
  • Lokale netwerken realiseren en versterken

Ondernemers Alert bestaat uit een plenair gedeelte en ronde tafelgesprekken met deskundigen.

Op www.pvo-oostnerderland.nl vindt u meer informatie.