Pagina opties

Groter
RSS

Start Fase 4 werkzaamheden Scharenburg (18-06-2019)

Op 24 juni start Fase 4 van de reconstructie van de Scharenburg. De werkzaamheden in Fase 4 nemen 9 weken in beslag.

Locatie werkzaamheden Fase 4

De werkzaamheden in Fase 4 vinden plaats op de Scharenburg tussen de T-splitsing met de Koningstraat en de Rotonde Scharenburg/Schipleisingel. Daarnaast wordt er ook in de Koningstraat gewerkt tot aan de T-splitsing met de Klepperheide. De Klepperheide blijft toegankelijk.

Omleiding

Vanaf de Maas en Waalweg (N322) is nog steeds de grootschalige omleiding van toepassing. De omleiding loopt via de Deestersteeg en Noord-Zuid. Deze omleiding duurt tot aan het eind van alle werkzaamheden. In de kern van Druten passen we lokale omleidingsroutes toe:

  • Parkeerterrein Albert Hein/Gall en Gall, Klepperheide en Gelenberg zijn bereikbaar via de Scharenburg.
  • De maatregelen tegen sluipverkeer op de Parken en de Boslaan worden opgeheven.
  • Er komt wel één nieuwe maatregel tegen het sluipverkeer op de rotonde Schipleisingel. De rotonde Scharenburg Schipleisingel wordt afgesloten. De verbinding met de Scharenburg richting de N322 en Horssen gaat er volledig uit. Al het verkeer van en naar Druten richting de N322 en Horssen moet gebruik gaan maken van de Van Heemstraweg, Deestersteeg of Noord Zuid.

BouwApp

Alle informatie over de werkzaamheden en omleidingen kunt u bekijken in ‘de BouwApp’ op uw telefoon. U kunt deze gratis app downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store. In de ‘de BouwApp’ vindt u de werkzaamheden onder ‘Reconstructie/Rioolvervanging Scharenburg Druten’. Wij vullen de app steeds met de meest actuele informatie en omleidingen. U vindt alle informatie en plattegronden ook op www.druten.nl/scharenburg.