Pagina opties

Groter
RSS

Start Fase 3 werkzaamheden Scharenburg (13-05-2019)

Op 20 mei start Fase 3 van de reconstructie van de Scharenburg. Deze duurt geen 4, maar 5 tot 6 weken omdat het werkgebied is uitgebreid tot aan de toekomstige rotonde Koningstraat. Deze wijziging heeft geen effect op de totaalplanning of bereikbaarheid.

Locatie werkzaamheden Fase 3

De werkzaamheden vinden plaats op de Scharenburg tussen de nieuwe inrit van de Albert Hein en de toekomstige rotonde Koningstraat. Daarnaast komt voor de Gall en Gall een ontsluiting voor fietsers.

Omleiding

Vanaf de Maas en Waalweg (N322) blijft de grootschalige omleiding van toepassing tot aan het eind van alle werkzaamheden. Ook de maatregelen tegen sluipverkeer op de Parken en de Boslaan blijven bestaan. Daarnaast is het parkeerterrein van de Albert Hein / Gall en Gall te bereiken via de nieuwe toegang aan de Scharenburg. De eerste week van Fase 3 is daar een aparte in- en uitgang voor verkeer. Vanaf de tweede week gaan in- én uitrijdend verkeer via de nieuwe toegang. De tijdelijke ontsluiting aan de Corterhoven is vanaf nu afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

BouwApp

Alle informatie over de omleidingen vindt u in de gratis ‘BouwApp’ die u kunt downloaden in de Apple en Google Play Stores en op www.druten.nl/scharenburg.