Pagina opties

Groter
RSS

Nezzo print & creatie ontvangt EER dankjeweltaart (23-08-2019)

Nezzo print & creatie werd donderdag 22 augustus door de gemeente Druten in het zonnetje gezet. Ze hebben de EER Dankjeweltaart in ontvangst mogen nemen. De gemeente bedankt ze op deze manier voor hun bijdragen die ze leveren aan de innovatieve en sprankelende Gelderse economie. Een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Nezzo is een bedrijf waar we trots op zijn dat we deze in onze gemeente hebben. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen werken ze met mensen tot een afstand op de arbeidsmarkt. Het biedt kansen aan mensen voor wie betaald werk niet vanzelfsprekend is. Op het eerste gezicht is Nezzo een heel gewoon grafisch bedrijf. Het zijn de medewerkers die het verschil maken. Op het gebied van duurzaamheid maken ze gebruik van een warmte terugwin installatie, bio afbreekbare toners, alles is recyclebaar en ze gebruiken duurzaam papier. Maar ook bedrijfsmatig leveren ze een snelle service, zijn flexibel en full service gericht. De EER dankjeweltaart staat symbool voor alle bedrijven binnen de gemeente die ook hun bijdragen leveren aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De Dankjeweltour is onderdeel van een reeks aan activiteiten die dit jaar in Gelderland plaatsvinden rondom de EER Award 2019. Gelderland mag zich in 2019 namelijk de meest ondernemende regio van Europa noemen. Elke week gaat een gemeente op bezoek bij een bedrijf om een Dankjewel Taart te brengen en de ondernemer te bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Gelderse Economie. Rabobank zorgt het hele jaar door voor de taarten.