Pagina opties

Groter
RSS

Is jouw woning klaar voor de toekomst? (25-09-2019)

Heb jij plannen om jouw huis duurzamer, asbestvrij of kwalitatief beter te maken? Veel woningen in Druten kunnen wel een verbetering op deze punten gebruiken, maar deze investeringen kosten vaak (veel) geld.

De provincie Gelderland en de gemeente Druten vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk woningen energiezuiniger, toekomstbestendiger en beter worden gemaakt. Daarom bieden de provincie en de gemeente je de mogelijkheid om een aantrekkelijke lening af te sluiten voor het verbeteren van jouw huis: de ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’ (voorheen duurzaamheidslening).

Eén regeling

Door alle leningen voor het verbeteren van woningen in één regeling aan te bieden, hoef jij niet meer uit te zoeken welke lening voor jouw woonwens geschikt is of meerdere aanvragen te doen als je jouw woning wilt aanpassen. De maatregelen die voor deze regeling in aanmerking komen zijn: energie, levensloopbestendigheid, funderingsherstel of asbestsanering. Vertrekpunt voor de regeling is duurzaamheid, daarom moet het wel altijd gaan om een energiebesparende of - opwekkende maatregel.

Kijk voor meer informatie over deze lening op www.druten.nl/toekomstbestendigwonen