Even voorstellen: contactpersoon WerkBedrijf (02-07-2019)

Mijn naam is Gea Maassen, bedrijfsdienstverlener van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en contactpersoon voor de gemeente Druten.

Wat kan ik voor inwoners en ondernemers betekenen?

Het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen is een arbeidsbemiddelingsbedrijf. We helpen werkzoekenden, uit het Rijk van Nijmegen, met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt met het vinden van werk. In mijn werk help ik inwoners van de gemeente Druten op hun weg naar werk. Voor bedrijven ben ik er om te sparren over personeelsvraagstukken. Ik ben voor beide groepen een schakel in het vinden van elkaar en de weg naar WerkBedrijf.

Contactgegevens

Op maandagen houd ik spreekuur op het gemeentehuis in Druten. Wilt u langskomen op het spreekuur? U kunt via onderstaand telefoonnummer een afspraak maken. Met bedrijven en ondernemers maak ik graag op locatie een afspraak. Ik ben bereikbaar via g.maassen@wbrn.nl of 06-11700707. Op de website van het WerkBedrijf vindt u meer informatie over de organisatie.